Winactie: win een SUP-board pakket!

Winactie: win een SUP-board pakket!

Hoera! Botentekoop.nl bestaat 25 jaar. Reden voor een feestje, inclusief mooie winacties. Zoals deze winactie in samenwerking met Kempers Watersport. Deze maand geven wij een supboard-pakket weg ter waarde van € 279,95!

25 jaar geleden, in 1996, was de start van Botentekoop Magazine. Dit jaar is dus een jubileumjaar! Het hele jaar door vieren we ons jubileum samen met jou, met in elke editie een nieuwe, fantastische watersportprijs voor de échte watersporter. Doe snel mee en wie weet win jij wel een van deze te gekke watersportprijzen!

Suppen is hot

Stand up paddling is de nieuwste hype binnen de watersport. En met reden. Je werkt aan je figuur zonder dat je je gewrichten belast, het is goed voor je balans, je krijgt de nodige lichamelijke beweging en je bouwt aan je conditie. En laten we niet vergeten dat het natuurlijk ook super leuk is om te doen!

Kempers Watersport in Aalsmeer is ook enthousiast over suppen. Daarom heeft het bedrijf de afgelopen jaren het suppen gepromoot in Nederland. En nu breidt Kempers Watersport hun aanbod uit met een nieuw supboardmerk: Spinera. De naam Spinera is afkorting voor Specialist, Professional, Innovation, New, Exciting, Refined, Approved. Het merk zorgt al meer dan 20 jaar voor de beste watersportproducten, waaronder nu dus ook supboards.

Huur eens een Sup

Nog nooit gesupt? Je kunt ook eens een supboard huren. Bijvoorbeeld bij Westeinder Water Experience. Daar kun je een supboard huren voor een dagdeel, of voor langere tijd. Dan neem je hem gewoon mee op vakantie! Je kunt er huren van 1 april t/m 31 oktober.

Meer hierover lees je hier.

Het sup-board dat je kunt winnen.
Het sup-board dat je kunt winnen.

Wat kun je winnen?

Het SUB-Board pakket ter waarde van € 279,95 bestaat uit:

  • SUP-Board
  • 3-delige Classic Alu Paddle
  • Classic Double Action pomp
  • Schuif in Center Fin
  • Handige rugzak – 600D polyester
  • Reparatiesetje

Doe nu mee!

Natuurlijk wil je meedoen en kans maken op deze leuke prijs. Wat moet je doen? Vul het onderstaande deelnameformulier in. En wie weet win jij dit te gekke SUB-Board pakket twv. € 279,95!

De winnaar wordt op 3 mei 2021 bekend gemaakt via een persoonlijk bericht en op de Instagram pagina en Facebookpagina van Botentekoop.nl.

Meer weten over Kempers Watersport? Ga naar www.kemperswatersport.nl

Groot aanbod boten

Nog op zoek naar een mooie boot? Bekijk het huidige aanbod van Kempers Watersport op onze website. Je vindt je droomboot op Botentekoop.nl. Keuze uit een groot en gevarieerd aanbod. Liever eerst nog wat meer lezen? Bekijk onze boottestenvaarroutes of lees het laatste watersportnieuws.

Geef een reactie