Winactie: lang weekend Aqualiving

Winactie: lang weekend Aqualiving

Hoera! Botentekoop bestaat 25 jaar! Reden voor een feestje, inclusief mooie winacties. Zoals deze winactie met Kempers Watersport. Je maakt kans op een lang weekend buitenleven in een Aqualiving in Aalsmeer t.w.v. € 700,-!

25 jaar geleden, in 1996, was de start van Botentekoop Magazine. Dit jaar is dus een jubileumjaar! Het hele jaar door vieren we ons jubileum samen met jou, met in elke editie een nieuwe, fantastische watersportprijs voor de échte watersporter. Doe snel mee en wie weet win jij wel een van deze te gekke watersportprijzen! En deze keer dus in samenwerking met Kempers Watersport.

Wat kun je winnen?

Kempers Watersport heeft voor deze winactie een wel heel bijzondere prijs beschikbaar gesteld. Een lang weekend genieten van een Aqualiving. Dit is een heerlijke vakantiewoning in Aalsmeer, gelegen aan het water. Voor alle watersportliefhebbers een prijs die je wilt winnen! Genieten van alle mogelijkheden die het water biedt vanuit een perfect waterhuis in de jachthaven.

Vanuit de Aqualiving heb je vrij uitzicht over de Westeinderplassen. De ronde vensters geven het nautische gevoel. Geniet van de zon op het terras, of binnen in de knusse woonkamer. De vakantiewoning heeft 2 slaapkamers en is daardoor geschikt voor 4 personen. Heb je een eigen boot(je)? Dat kun je meenemen, de vakantiewoning beschikt over een eigen aanlegsteiger. Er is ook een bootlift aanwezig die je tegen betaling kunt gebruiken.

Doe mee en win

Heb je altijd al eens in een Aqualiving willen overnachten? Doe direct mee en wie weet win jij een lang weekend in een Aqualiving. Je doet eenvoudig mee: vul het onderstaande formulier in.

Groot botenaanbod

Ben je op nog zoek naar een nieuwe of tweedehands boot? Zoek makkelijk en snel in ons uitgebreide botenaanbod. Meer interessante vaarroutes vind je hier. Of lees het laatste watersportnieuws. Je droomboot vind je bij Botentekoop.nl.

Geef een reactie