Wie jarig is, trakteert: winactie Verschuur

Hoera! Botentekoop.nl bestaat 25 jaar. Reden voor een feestje, inclusief mooie winacties. Zoals deze winactie met Verschuur Watersport. Je maakt kans op deze twee unieke sierkussens t.w.v. € 120,-. Perfect om het interieur van je boot mee te verrijken!

25 jaar geleden, in 1996, was de start van Botentekoop Magazine. Dit jaar is dus een jubileumjaar! Het hele jaar door vieren we ons jubileum samen met jou, met in elke editie een nieuwe, fantastische watersportprijs voor de échte watersporter. Doe snel mee en wie weet win jij wel een van deze te gekke watersportprijzen! En deze keer dus in samenwerking met Verschuur Watersport.

Wat kun je winnen?

Verschuur Watersport stelde voor deze winactie twee sierkussens beschikbaar, die jij kunt winnen. Verrijk het interieur aan boord met deze twee eigenwijze golden lips sierkussens. Stoer, stijlvol, misschien zelfs een beetje ondeugend: zo krijgt je boot net een wat andere look. De twee kussens zorgen voor gezelligheid en comfort op de boot, een echt thuisgevoel! De waarde van deze twee unieke kussens is € 120,-. Wil jij winnen? Vul dan direct het deelnameformulier in. En wie weet word jij de gelukkige winnaar!

Win jij dit unieke bootkussen?
Win jij dit unieke sierkussen?

Meedoen?

Natuurlijk wil je meedoen en kans maken op deze leuke prijs. Wat moet je doen? Vul het onderstaande deelnameformulier in. En wie weet win jij!

De winnaar wordt op 31 maart bekend gemaakt via een persoonlijk bericht en op de Instagram pagina en Facebookpagina van Botentekoop.nl.

Meer weten over Verschuur Watersport? Ga naar www.verschuurwatersport.nl

Groot aanbod boten

Nog op zoek naar een mooie boot? Je vindt je droomboot op Botentekoop.nl. Keuze uit een groot en gevarieerd aanbod. Liever eerst nog wat meer lezen? Bekijk onze boottestenvaarroutes of lees het laatste watersportnieuws.

Door

Geef een reactie