De nieuwe Marex 330 Scandinavia

De nieuwe Marex 330 Scandinavia

De nieuwe Marex 330 Scandinavia is ontworpen als een kleinere versie van de 12m Marex 375. Zowel de romp als het dek zijn volledig nieuw. Veel klanten wensten in deze versie zowel binnen als buiten een grote zithoek. Zo kun je met veel vrienden of familie makkelijk een uitstapje maken. De schuifdeur is toegevoegd om vlot toegang te hebben tot het dek.

Je kunt kiezen of je de Marex 330 Scandinavia wilt hebben met een enkele of een dubbele motor met een Z-drive of vaste as. De kruissnelheid ligt tussen 23 en 30 knopen met een top van 38 knopen, afhankelijk van de motoren. Ook prettig: de afgesloten boot kan verwarmd worden maar ook worden voorzien van airco zodat de Scandinavia zowel in zomer als in winter comfort biedt.

Marex 330 Scandinavia

De boot heeft een hardtop voor en een soft top achter en kan supersnel worden afgesloten dankzij het unieke dekzeil-systeem aan de zijkanten. In één minuut open je de boot volledig, zonder gezeur met dekzeilen.

Bekijk de video

Je krijgt een goede indruk van de Marex 330 Scandinavia in deze video:

Meer informatie: www.boarnstream.com

Aanbod Marex

Je eigen Marex kopen? Op Botentekoop.nl staan meerdere boten van Marex te koop. Je vindt je droomboot op Botentekoop.nl. Eerder testten wij al de Marex 310 OC. Die boottest bekijk je hier. Of lees eerst nog meer watersportnieuws.

Geef een reactie