Bavaria Vida 33: sportieve daycruiser

Bavaria Vida 33: sportieve daycruiser

Het Duitse Bavaria heeft geheel in lijn met de trend in sportieve boten haar eerste daycruiser met outboards gelanceerd. De Bavaria Vida 33 is verkrijgbaar in twee versies, een open en een versie met een hardtop. Samen met een sportief rompontwerp is het resultaat een dynamisch en elegant snel-varend jacht.

Het voorschip van de Bavaria Vida 33 kent twee indelingsvarianten. De keuze is tussen een vlak voordek met ruimte voor een royale zonnebank of een loungehoek met een cocktailtafel en ruimte voor zes personen. Twee buitenboordmotoren van Mercury met 2 x 150 pk, 2 x V6 200 pk, 2 x V8 250 pk of 2 x V8 300 pk zorgen voor een krachtige, zuinige aandrijflijn die al op de Bavariawerf worden gemonteerd.

Over Bavaria Yachts

Bavaria Yachtbau werd in 1978 opgericht door Winfried Herrman, een raamfabrikant, en Josef Meltl, een jachtmakelaar. In 2006 was het bedrijf gegroeid tot een productie van ongeveer 3.500 zeil- en motorjachten met 600 werknemers en is daarmee een van de grootste bouwers van zeiljachten en motorjachten in Europa. Vanaf het begin was het motto van Bavaria Yachts om jachten te bouwen waarbij prijs en performance geoptimaliseerd zijn. De werf staat dan ook bekend om een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Meer informatie: www.bavariayachts.com

Je eigen Bavaria?

Bekijk het huidige Bavaria aanbod op ons op de website. Meer lezen over watersportnieuws? Lees dan verder op onze blog!

Geef een reactie